Vakantiewoning en activiteiten in de Luikse Ardennen, Spa en stavelot

Genieten van een zorgeloos weekend, midweek of weekje weg

Voor een onvergetelijk verblijf in de Luikse Ardennen ben je bij het vakantiehuis chateau Borzeux, gelegen te Stavelot, aan het juiste adres.

Deze vakantiewoning kan onderdak bieden aan groepen (particulieren en bedrijven) tot 26 personen. Het is een prachtig kasteel waar je samen onder 1 dak kan genieten van een zorgeloos weekend, midweek of weekje weg. Deze bestemming leent zich zowel voor een gezellige gezinsuitstap, je kan er volop genieten van de rust en heerlijk onthaasten, het is echter ook een ideale uitvalsbasis om op avontuur te trekken. De streek biedt talrijke mogelijkheden voor activiteiten in de natuur, wandelen, cycling, skydiving, kajakken in de zomer, skiën, langlaufen in de winter.

Beleef een leuke dag met familie of vrienden in Plopsa Coo, de thermen van Spa, het circuit van Francorchamps, de grotten van Comblain, le monde sauvage d’Aywaille. In deze adembenemende regio kunnen ook Bourgondiërs hun hart ophalen.
 
 
 
 
 
Vakantiewoning en activiteiten in de Luikse Ardennen, Spa en Stavelot | Waarom een chalet, hotel, huisje, appartement huren in Stavelot, Ardennen, Spa | Bezienswaardigheden nabij Stavelot en Spa
Facebook