Chateau Borzeux

Een plaats waar het heerlijk toeven is!

Chateau Borzeux is gelegen in het cultuurhistorisch stadje Stavelot, in het hart van de Luikse Ardennen.

Het huis werd in 1890 in opdracht van een adellijke familie gebouwd en voornamelijk gebruikt als jachtkasteel en plaats waar vrienden en relaties werden ontvangen.

Dit karakteristieke woonhuis  werd recent ingericht als sfeervolle vakantiewoning  voor groepen tot 26 personen. De warme en stijlvolle inrichting zorgen ervoor dat families, vrienden of collega’s zich er  onmiddellijk thuis zullen voelen.

Het huis bevindt zich op een heuvel, omringd door een oase van groen, met een prachtig uitzicht over Stavelot. Het pittoreske centrum met zijn schitterende abdij, 18e eeuwse Saint-Remacleplein, terrasjes en restaurantjes bevindt zich op loopafstand.

U kunt er volop  genieten van de rust of uw hart ophalen aan de talrijke sportieve, culturele en culinaire activiteiten die deze streek te bieden heeft.

Wandelroutes verkennen tussen Stavelot-Coo en Trois Ponts, skiën op de piste van Val de Wanne, een bezoek brengen aan de abdij, de talrijke musea, bijwonen van de F1 races op het circuit van Francorchamps, pret beleven in het attractiepark Plopsa Coo, kuren in de thermen van Spa, feesten    met de Blanc Moussis tijdens de halfvasten carnaval, ’s zomers genieten van het Festival van Stavelot, aanschuiven voor een gastronomisch diner zijn slechts een greep uit de waaier van mogelijkheden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vakantiewoning en activiteiten in de Luikse Ardennen, Spa en Stavelot | Waarom een chalet, hotel, huisje, appartement huren in Stavelot, Ardennen, Spa | Bezienswaardigheden nabij Stavelot en Spa
Facebook