Waarom een chalet, hotel, huisje of appartement huren in Stavelot

wanneer je kan verblijven in dit sfeervolle vakantiehuis Chateau Borzeux

Zin om erop uit trekken met de familie, vrienden of collega’s  naar de Ardennen en te logeren in een prachtige vakantiewoning?
Dan is chateau Borzeux wellicht iets voor jou! Waarom een chalet, hotel, huisje of appartement huren in Stavelot wanneer je kan verblijven in deze sfeervolle parel  die gezelligheid en charme ademt. De provincie Luik doorkruisen en schitterende plaatsen verkennen tijdens een daguitstap naar Stavelot, Spa,Coo of  Francorchamps zijn perfect mogelijk vanuit dit knusse verblijf.


Slapen, eten,genieten, feesten en ontspannen doe je in chateau Borzeux. In deze kindvriendelijke bestemming voelt men zich meteen thuis. Een drankje drinken op het terras en genieten van het mooiste uitzicht in de omtrek terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Wandelen of fietsen met de kinderen in de bossen langs watervallen, rotsen zijn aanraders in deze idyllische streek.

Tot rust komen of je energie weer opladen, het kan in dit grote natuurdomein. De regio heeft nog tal van andere troeven. Chateau Borzeux is een leuke bestemming voor groot en klein, het hele jaar door. De plek om te genieten in stijl!
 
 
 
 
 
Vakantiewoning en activiteiten in de Luikse Ardennen, Spa en Stavelot | Waarom een chalet, hotel, huisje, appartement huren in Stavelot, Ardennen, Spa | Bezienswaardigheden nabij Stavelot en Spa
Facebook